sábado, 2 de agosto de 2008

Any Olímpic amb Paquillo Fernández al capdavant. Aquest és el nostre any!!!!

Estadi Olímpic, Barcelona 1992
Paquillo Fernández

David Marquez, Jordi, Ingrid, Abellan, Felix, Gemma , Paquillo,
Jo, Enrique i Cati (Eva Perez feia la foto) al Campionat d'Espanya a Ourense l'any 1994

De ben segur que en aquesta Olimpiada de Pekín i en aquest any olímpic veurem les nostres il.lusions, esperances, somnis, (personals o no) reflectits en alguns dels esports i esportistes olímpics. Tots nosaltres, els esportistes, ens sentim com si fossim dins l'estadi i ens esgarrifem veient l'alegria d'un esportista al conquerir una marca o quan plora per la seva decepció. Tots ens sentim atletes olimpics!!!! Que mai es perdi aquest esperit....Desitjar des d'aquí molta sort al meu amic Paquillo esperant aconsegueixi fer podium. Tanmateix a Mari Vasco i Jesus Angel Garcia Bragado. I sobretot a Cambil, ànims!! per no ser seleccionat i demostrar que havia d'estar a l'Olimpíada després dels seus grans resultats obtinguts aquesta temporada, esclar que "alguns" sempre tenen padrins...

10 comentarios:

Ferran Vila dijo...

Vec que aquesta setman es la setman de les fotos retro, je,je. El Paquillo es una d'aquetes super cracks que tenim per aquí i el mitxans nomes li foten cas cad 4 anys per exigir-li un medalla. Amb la Vasco tinc una mica de devilitas pel club en el que milita ;-)
M'has possat la pell de gallina amb la canço.

David Rodriguez Roures dijo...

Megacrak,Paquillo es el de la derecha de la foto sentado en el banquillo,porque la verdad es que no le reconozco,me pasa como a Ferran en su blog que tampoco lo reconozco,espero que todos en general ganen muchas medallas,como no yo me siento atraído por el fondo y medio fondo.
Ahora a mi trainer le ha entrado en la cabeza que vaya a Donosti hacer 2'50 sin esforzarme demasiado,yo creo que se chuta o algo por el estilo,intento darle largas diciéndole que no me apetece hacer maratón,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

Ferran, com te dit al teu blog no te pogut reconeixer a la teva foto. Paquillo crec que pasa de presions. A crescut molt com atleta i ho farà lo millor posible. La Mari ja va "neixer" amb al blau i blanc del Club Natació Barcelona... encara que també va passar per el barça, je,je...

David, acertaste!!! Ese es Paquillo de jovencito... Que? 2h. 50'? y ahora que hacemos?

karli dijo...

Una altre foto de crack!!! amb en Paquillo com si res...
Padrins? sense akests darrerament es imposible aconseguir coses!! colla de porcs aprofitats!!!
Fots una pinta xulillo militar en la foto que no vegis gayot!!!

David Rodriguez Roures dijo...

Tu tranqui yo sigo diciéndote lo de ir contigo,la presión de Adrian y Jose no me harán cambiar de opinión,eso si mete le caña que tenemos que bajar de 3 horas jeje, mi palabra vale mas de lo que te imaginas,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

Karli, Paquillo a "crescut" molt com a esportista. Qui ho diria aleshores al 94!!! Es una foto que es palpa la meva total implicació. Estaba molt mentalitzat aquell campionat de baixar de 5' el km. en el 50 km. fent marxa... Y ara em costa fer-ho correns!!!

David, ese es el problema de darte la mia, la palabra, que si te digo que vamos a por 3h. sé lo que cuesta y entrenarlo tela. Que fem?

David Rodriguez Roures dijo...

Tu no te preocupes,empieza a entrenar bien y poco a poco con las medias que vayas corriendo y viendo las marcas decidimos que hacer,si asaltar tu pésima marca en maratón(me parto)o hacerla a lo que salga,sin agobiarnos,si tu crees que puedes yo te ayudare y si no lo pasaremos igual de bien,saludos.
La pelota va de tejado en tejado.

Oscar 1977 dijo...

David, ok. Vamos viendo com van los entrenos y decidimos si 3h. o 3h 15. Saludos!!!

Ferran Vila dijo...

Y si vais a Donostis y os vais de potes y ya está?, ja,ja...

Oscar 1977 dijo...

Ferran, potser acabarem de "tapitas", ohi?