viernes, 8 de agosto de 2008

1a Cursa BTT de Canyelles

Escrit de David, amic i entrenador de la Gemma:

"He somiat moltes vegades com seria però no em veia capaç. Li he donat 1000 voltes però no m'atrevia. Gràcies als amics de Totsports per donar-me l'empenta i el recolzament. Gràcies als col.laboradors que ens han ajudat i han confiat en nosaltres. Tinc el plaer de presentar-vos la 1ª Cursa de BTT de Canyelles. Sona a tòpic però espero que la podeu disfrutar tant com jo estic disfrutant en organitzar-la. Teniu més informació a totsports "

David, pasaré la informació també via e-mail a tots els contactes bloggaires.

Als qui veieu la informació, no dubteu ha anar-hi, doncs de ben segur que estarà ben organitzada i disfrutareu molt, 1a Cursa BTT de Canyelles

3 comentarios:

David Rodriguez Roures dijo...

Yo por mi la haría encantado,pero me falta la bici y las ganas de irme hasta allí,bueno mas la bici jeje.
Ya estoy inscrito en la maratón,bueno mañana cuando pague,pero el formulario esta echado y el hotel estoy a la espera de que me manden el numero de cuenta,ya no hay vuelta atrás,prepárate para sufrir,jeje que cabrón soy,un saludo.

karli dijo...

No farè akesta cursa però destijo de veritat que vagi de collons!! home si vols el que puc fer es de model amb l'Abraham per al cartell oficial de la prova!!! jejejeje...però desprès me'l doneu de gratis eh!!!...si no et juro que hem cago a la carpa de l'organització!!!jajajajaja...

Oscar 1977 dijo...

David, nada hombre, te compras una bici, je,je... te he mandado un email para el tema hotel/pensión. Nada, sufriremos juntos en el maratón, 3 vueltas, que guay!!!

Karli, no estaria mal pensat de cara a l'any que bé... parlo amb l'organitzador peró hauries d'assegurar i confirmar la teva presencia pel l'any vinent, je,je... i el cartell seria gratis per tu!!!!