martes, 12 de agosto de 2008

Recordando Moscú 1980...

La Primera Medalla Olímpica del Atletismo Español

La Primera Medalla, por la RFEA


RTVE recuerda a Jordi Llopart


Gran parte de mi blog va dedicado al Reconocimiento de las personas que me han ayudado en mi carrera deportiva. Como no, Jordi Llopart tiene su etiqueta propia y esta entrada la amplia un poco más. Gracias a Jordi Guiral por la recopilación de estos bonitos enlaces.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Moltes gràcies Oscar per la referència.

Jordi Guiral

robert mayoral dijo...

Molt bon reconeixement, la veritat és que abans a l'atletisme era tot molt més igualat, ara hi tantes diferencies entre uns i altres que de vegades perd espectacle....

David Rodriguez Roures dijo...

Pero como no vas a ser un crakk,si todos los que te han entrenado son maquinas,Ya he visto las fotos,yo todavía no navegaba por este blog,este claro que nunca dejas de sorprender,saludos a todos.

The Dark Knight dijo...

En la Runners de este es Martín Fixz li fà una dedicatoria especial en la secció "Mi personaje" en la que cada mes parle d´algú important i que ha creat escola en el atletisme.Seu mereix i que en surten molts mes igual.
Salut chic!

Oscar 1977 dijo...

Jordi, no és mereixen!!!

Robert, tot està en constant canvi, fins i tot l'atletisme. Que et recuperis aviat!!

David, me parecia un buen momento para dedicarle otra entrada y aparte vierais entradas del inicio y motivos de mi blog. Descansa y mentalizate para Donosti!!!

Adria, he consultat la runners via internet però encara es la de juliol. Ja buscaré aquesta informació. Donosti t'espera!!!!

Fran dijo...

Hola Oscar, ja soc aquí després de les vacances, alguns entrebancs particulars i la boja tornada a la feina...
Durant aquest més hem vist en el teu blog l'aniversari de l'Oriol, les fantàstiques curses de la Turbogemma (¡Toma ya!), l'enyorança dels Jocs de Barcelona,... y aquest homenatge que fas d'en Jordi Llopart. No el conec en persona però quan jo tenia 15 anys(Moscou 80) em vaig sentir molt orgullòs d'aquell noi per la seva proesa, senzillesa i simpatía. Un model.
Gràcies per fer-nos recordar aquells moments.

A la tornada ja vaig veure l'il.lusió que et fa sortir en caiac. Fixa tú la data, em sembla que tinc menys obligacions familiars que tu i em resultarà mes senzill adaptar-me.
Fins aviat Oscar.

Oscar 1977 dijo...

Gracies a tu per la visita. Em miro el tema caiac i et dic quelcom. Salut!!