lunes, 17 de marzo de 2008

Weblog del Club Atletisme Sant Celoni

Agradecer de nuevo a Albert Galín el "enlace amigo" en la web además de su nueva publicación en ella. Gracias. http://oscarfont1977.blogspot.com/2008/03/albert-galn-i-calvo.html


4 comentarios:

karli dijo...

Encara l'hi deus pasta a al tio que va escriure tot això i et va deixar tant be?? collons quin pilota!!! o eres un gran atleta o pagabes molt be eh punyetero!!!
jejeje...
M'has tornat a deixar parat, el primer paragraf es impresionant, comença a citar a tots els megacracks i per acabar diu: i Oscar Font!!! toma ya!!! akest es el nostre crack bloggero!!!! oeoeoeoeeo...es que algo tinc que celebrar per que hem sembla que el barça...i no vull dir res mes!!!

Oscar 1977 dijo...

SHSHSHSSSSS, no diguis res. La veritat és que m'ha deixat pels núvols... serà perque va ser el meu profe en el curs de monitor. Una gran persona.

David Rodriguez Roures dijo...

como dice Karli del barça no se celebra nada y mañana me toca comida con mi padre que es del valencia asi que aguantar mecha.
Es para sentirse orgulloso,que te citen de esta manera,esto es para vacilar,yo lo haria jeje,esta claro que eres un crackkk,felicidades,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

El Barça..."Nou comment"...se acerca mi dedicatoria a este gran club?, atchís!!, atchís!!...no es alergia, es que estoy constipado. De todas maneras como dicen los béticos: "man que pierda". La verdad es que estoy superagradecido por sus palabras, pero igual se ha pasado, no?