miércoles, 6 de febrero de 2008

4 mesos de bloc...

Resum millors marques en marxa atlètica


Resum campionats realitzats


Aviat farà 4 mesos de bloc i encara em queda feina per poder resumir els 30 anys d'atletisme, que era un dels objectius d'aquest bloc. De moment crec que puc avançar un recull de les millors marques de cada temporada en marxa des de que era infantil fins a l'any 1998 com a senior, on es pot veure tota la progresió. També he afegit una taula on es reflecteixen tots els Campionats Provincials, de Catalunya i d'Espanya realitzats fins aleshores, ja sigui cros o marxa, en pista, pista coberta o ruta.

9 comentarios:

David Rodriguez Roures dijo...

Pues cojo no eres,tienes buenas marcas,te queda todo el tiempo del mundo para narrar todo lo que quieras y a nosotros para leerlo,yo ultimamente estoy mucho con los gemelos Torla,no se si te suenan,son dos chavalillos marchadores que son dos fieras,un saludo.

Roadrunner dijo...

Qué guapo!!!!I després dius que no ets un crack!!!! ja ja....mare meua...si marxan tens marques que a més de 2 li agradarien fent correns.....Per que deixares la marxa si es pot sabre?.Ara, que la teua faceta com a corredor tampoc es queda darrere.Molt be,molt be...has tingut un gran passat i et queda encara un gran futur.

Jo tamé conec als Torla,Nacho Aledo,Jesús Tomero,Julio Barrachina...et sonen aquestos????.Adeu.

Oscar 1977 dijo...

David, bueno, ya empezamos a cojear, je,je... a veces pienso que puedo parecer algo que no soy, pero tengo que seguir hasta acabar el recopilatorio del historial de marxa... No me suenan, en el 98 desconecté del todo, deseales lo mejor de mi parte. Un abrazo!!

Adrià, vaig acabar molt cremadet, doncs al 1990 vaig deixar la feina per dedicar-me a marxar, i al 98 ja estaba super cremat per diferents motius. Eh! no m'enpanadeixo gens!!!! M'ho vaig passar molt bé. No, no em sonen, donal's molts ànims. Ah!, em satisfà que m'escriguis en valencà, català o com vulguin dir-li!!!

Miquel Morales dijo...

Oscar, es una pasada los tiempazos que te marcabas marchando, a mi me parecen hasta buenos tiempos para correr...

Byk dijo...

Com diu Miquel he flipat en els temps de marxa!! si jo no els faig ni corrents!!! Vols dir que no t'has errat?? jejejeeje Salutacions maquina , a veure quan podem correr una cursa junts!!!!!

Oscar 1977 dijo...

Miguel, ahora son los que hago corriendo y pienso, como podia ir tan rápido?

Victor, son etapes de la vida, i aquesta va acabar. Doncs tu diràs per que pel que hi entès no vens a la marató?

Ferran Vila dijo...

Efectivament, marxant aneu a un ritme que ja el voldriem per correr. A mi m'hagues encantat dedicar-me un temps nomes al esport, hagues sortit com hagues sortit, però mai es van donar les circumstancies. Es un pas per valents, enhorabona per haver-lo donat.

karli dijo...

Hola Alonsito!!!jejejeje...
El que mes m'ha sobtat es que amb 17 anys ja et casquessis els primers 20 kms!! on estaba jo amb 20 anys??val mes no explicar-ho... i tambè es clar que fotessis els primers 50 kms amb 23 anyets, lo teu es saber patir desde ben jove nen!!
Una pregunta a veure si es permet certa comparativa amb la cursa a peu: el fet de baixar de 4hores en els 50 kms marxa, podria ser com l'objectiu de baixar de 3 en una marató?m'imagino que no, jo penso que baixar de 4h deu ser com fer una marató a 2h30 o què?
Vinga xato, veig que la mala llet de l'Alonso s'encomana, per que la que varen liar els afeccionats d'ell l'altre dia al circuit amb Hamilton quina vergonya!!!nomes pot passar afeccionats españols això!!!!jejejeje i merengues!!!jeje

Oscar 1977 dijo...

Ferran, a que volies dedicar-te? Ja ho sé, l'esquí de pistes, m'equivoco?

Karli, pobre Alonso, vui dir "ric Alonso"... amb lo que creman de neumàtics mira si podien aixecar l'esport!! uy! i de burrades kilomètriques fins i tot de cadet!! La teva comparativa 50 km. marxa/marató, penso si fa no fa com tu, encara que son coses molt diferents. Lo de l'altre dia al circuit... bé deixem'ho correr... encara que no ho sembli en els comentaris d'aqui o d'allà en mossego la llengua. Intento no fer servir el bloc per aquestes coses... però costa!!!!!!