lunes, 28 de abril de 2008

6 mesos de Bloc i...feina enllestida. Fí.

El Recull Històric d'aquests 30 anys d'atletisme es podria dir que ja ha finalitzat després de molta, molta feina. Apart d'agraïments a Entrenadors, Clubs, Sponsors i Amics, he pogut comptabilitzar,

30 ANYS D'ATLETISME RESUMITS EN:

513 COMPETICIONS OFICIALS
6006 KILOMETRES EN COMPETICIÓ
77 CAMPIONATS INDIVIDUALS:

  • 25 CNATS. D'ESPANYA ENTRE RUTA, PISTA I PISTA COBERTA
  • 28 CNATS. DE CATALUNYA ENTRE RUTA I PISTA I CROS
  • 24 CNATS. PROVINCIALS ENTRE RUTA I PISTA I CROS
61 COMPETICIONS DE 20 KM. MARXA, 7 D'ELLES EN PISTA
53 MITGES MARATONS
6 MARATONS
11 COMPETICIONS DE 30 KM. MARXA
5 COMPETICIONS DE 50 KM. MARXA FINALITZADES
SELECCIONAT 8 COPS PER A CONCENTRACIONS I COMPETICIONS
PER LA FEDERACIÓ CATALANA D'ATLETISME
SELECCIONAT 6 COPS PER A CONCENTRACIONS I COMPETICIONS
PER LA REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ATLETISMO
51 PRIMERS LLOCS EN COMPETICIÓ

I un munt d'amics i bones persones que m'han ajudat a aconseguir el que sóc fins ara, i a més amics bloggers de nova creació. Gràcies a tots!!!!

Temps de totes les Mitges i Maratons fins el 2008


Així que molt de gust d'haver compartit aquest temps amb vosaltres. Adeu!!!...
No home, no!!!, que m'ho he passat molt bé i seguriré publicant alguna coseta que altra...

18 comentarios:

javipobla dijo...

Oscar ni se t'ocurreixi deixar de publicar,eh?jeje,com vas de la lesió?realment tens un munt de curriculum esportiu,espero que d'aqui 20 anys en tinguis molta més.

David Rodriguez Roures dijo...

No me acojones así hombre que aun tienes que escribir como te paso por encima este verano en alguna popular jeje,yo me alegro de haber compartido contigo unos meses de esa historia y que poco a poco voy conociendo,recuerda que de donde hay siempre queda,dentro de nada a quemar el asfalto.
Como llevas la rodilla?,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

Xavi, el genoll va un pel millor perque vaig fent recuperació a casa, perque els de la mutua ni respiran... Quin pais aquest!!! Seguiré publicant, perque ets tu, eh?

David, haber si es verdad y nos podemos ver este verano. Todavia voy bastante inseguro pero mejorando. Gracias!!

David Rodriguez Roures dijo...

Pues me alegro que vayas mejorando,ahora estas corriendo o parado?

Oscar 1977 dijo...

ja,ja,ja... parado...viendo tus emails

Ferran Vila dijo...

Per un moment m'has acollonit, pensava que tancaves el blog, je,je. Un curriculum impresionant.
Per cert, com que parat, apar posset el banyador i la piscina, ja,ja. En serio am i em va hanar mol bé, durant la preparació de la marató vaig aguantar una mica la forma nadant. Bé no se si et convecerem.
Sort aquesta nit ;-)

David Rodriguez Roures dijo...

Un día te contare la verdadera historia de los correos jeje,mejor te lo cuento ahora,todo el tema correo lo lleva Rebeca,de la barbaridad de correros que recibo Rebeca los ve,los reenvía y a mi me dice los que son buenos o guarros para verlos jejje,así que es Rebeca la que te los envía,aun así los mas fuertes no te los envía porque no te conoce y para que no pienses que soy un guarro,tengo un amigo que manda cada burrada que flipas,esos creo que no te los envía,por lo menos de momento,un saludo crakk

robert mayoral dijo...

estàs ja millor o què??
sempre admiraré el teu currículum i trajectoria, ets un crack!

Roadrunner dijo...

Hey! no tanquis que encara que tens mol que contar,com per exemple com voràs en viu i en directe petar de nou a l´Adrià jaja. ... i si ja no del pasat,sí de les bones coses que et vindràn encara per dabant ;).

En cuanto a los mensages de David,qué decir?!!! jeje a mí si que me llega cada uno que tela...pero bien bien,se agradecen :).Aunque ultimamente me llegan de otras temáticas muy interesantes....vas progresando David, o Rebeca.
un saludo a los 2 cracks!

Oscar 1977 dijo...

Ferran, l'objectiu del bloc era aquest: reunir el màxim de dades dels 30 anys i fer la recopilació. Però bé, ens ha introduït en un mon cibernauta del qual és difícil sortir, ohi? Nedar? ufff quin pal, però quelcom hauré de fer. Merci pel consell.

David, pues nada un saludo a Rebeca y queda pendiente una paella en verano a cambio de los emails...

Robert, una miqueta més tan sols. Ara es sobretot inseguretat al caminar. Penso que em pot tornar a fallar el genoll. En cap moment vull semblar pretenciós amb el meu historial. Tranqui que ja m'has superat del tot amb el teu curriculum.

Adrià, seguiré, seguiré, no pateixis. Ja m'encarregaré jo de que no petis a la marató... ja et queda poquet, màquina!!!!

David Rodriguez Roures dijo...

No lo dudes este verano si quieres te vienes a Miami o ya quedamos a mitad camino y pasamos el día,la casa de Miami me la deja una amiga y es un bungalow muy guapo con una buena piscina para a paliar el calor después de las rodadas,ya quedaremos que sepas que estáis invitados,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

Eso está hecho, no hace falta que sea a mitad de camino, no jugaremos al pañuelo, jua,jua. Me satisface mucho vuestro invite y no os fallaremos. Saludos.

Byk dijo...

Quin susto!!! pensava que plegaves del blog, ni se t'ocurreixqui!! felicitats pel curriculum, ets un crack!! cuida't aquest genoll!!!

Mariona dijo...

Tens un currículm envejable!! Eii no ens abandonis ehh? jeje

Oscar 1977 dijo...

Victor!! enhorabona pel teu mig ironman... ja estàs en camí màquina!!!

Mariona, que no vull semblar pas pretenciós, eh? Era un recopilatori, no una vacilada... No, segur que no us deixaré, doncs ja sou amics meus, de moment amics cibernàutics. Aquest cap de setmana un ja pasarà de amic cibernàutic a real.

David Rodriguez Roures dijo...

Pues nada invitados quedáis,nosotros iremos la semana del 7 al 13 de julio,de todos modos ya hablaremos,saluda a Adrian de mi parte,un saludo.

karli dijo...

Per a mi ja pots fotre el camp definitivament!!! no en vull saber res de culers fustrats que no en volen saber res del seu club quan les coses van malament, i sense deixar de banda que ets un Alonsito compulsiu!! i el mes fort: no has tingut pabrots de presentarme a la Mari Vasco!!!
BE, no cal que et digui que tot era conya, be tot menys una cosa i ja saps a que em refereixo...
Aquest resum es el resum d'un atleta d'èlit sens dubte...
Ara el millor post el del dia dels inocents amb lo de Lanzarote, encara ric cabronet!!!
Vinga nanu salut i segueix-me treballant allò que tens pendent! que pesat que soc oi? doncs vinga no perdis el temps pensant si soc pesat o no i posat mans a la feina i aconsegueixe'm allò que ja saps!jajaja...

Oscar 1977 dijo...

David, estupendo!!! Ya quedaremos, así nos conocemos in person. A ver si tenemos un buen fin de semana con Adrià...

Karli, però frustrat frustrat, o tu no ho estas?. Ja ni ha prop de enriure-s'en dels seguidors!! Pensava que ja no t'enrecordaries del tema Mari... m'ho haurè de començar a mirar, ohi? Una abraçada!!