viernes, 2 de mayo de 2008

Un dia al Tibidabo, en familia

Projecte de la nova muntanya rusa al Tibidabo


Encara tenir persones en contra, la seva creació portarà més encant a la muntanya màgica.
Que no saben aquests que Montjuïc era pelat i desèrtic abans de l'Exposició Universal de 1928? Que no veuen que ningú més interessats que el propi Parc i les families que gaudeixen del seu microclima i de les ombres dels seus arbres?

La Gemma i la Mireia


Ja ve de gust remullar-se una miqueta


Vistes impressionants de Barcelona des de el Tibidabo


Perqué serà que ens agafa mala llet quan estem devant del volant?, jua, jua...


El Castell Misteriós

El pèndol... esgarrifa!!!!

6 comentarios:

Bufal VORAÇ dijo...

Ei! Nano, quina enveja. Un lloc al que sempre es va amb la mateixa ilusió pel que significa, pel que ha representat per nosaltres i pel que representarà pels que pujen.
Salut!

Byk dijo...

Un bon dia en familia passant-ho bé!! fa temps que no he estat pel Tibidabo , de petits hi anavem en l'escola i ens ho passaveem de conya!!! Segur que ha canviat molt!! sALUT!!

Oscar 1977 dijo...

Hola Jordi!, d'enveja res, ja sabeu que esteu convidats quan vulgueu al Tibidabo.

Victor, certament va ser un bon dia tret de quan son els de la Plataforma tocan els nassos i molestant a la gent, tan gran com petita.

David Rodriguez Roures dijo...

Tanto mal piensa que hace tibidabo,yo no he estado nunca pero por las fotos imagino que es un parque de atracciones en plena montaña no?.Bueno me alegro que hayáis pasado un buen día en familia,tu no has puesto fotos tuyas pero seguro que has subido a todo jjeje,un saludo.

karli dijo...

Ep no et piquis però la Gemma cada dia està mes maca eh!!! va en serio burret!!!
Això del pendol m'ha donat una idea, fotre als desgraciats dels jugadors del barça 24 hores seguides pendulant fins que treguin l'ultima papa que tenen dintre!!!
Apa un petó no, un petonàs a la Gemma i un altre ben fort a la Mireia!! i a tu...un collejón culè mes que culè!!!

Oscar 1977 dijo...

David, es un parque de atracciones estupendo para familias. Tiene muy buenas vistas de toda Barcelona. Mi foto, lo pensé despues de haber hecho el post... je,je.

Karli, felicitats pel teu aniversari!!! Més que pèndulant m'agradaria veure-l's pidolant a tots!! Si, no puc fer-hi res, ohi? Sòc culé... pero molt cremat!!!