lunes, 7 de julio de 2008

A gust...!!!, quin plaer...

Certament ha estat un diumenge per gaudir. Pel matí cap a Premià de Mar a córrer amb la Gemma, en Karli i l'Abraham. En cap moment ens van voler deixar i ens van voler acompanyar abans, després i durant tota la carrera, quins payos més trempats!!!


Ja a la sortida negociem ritmes i decideixen venir amb nosaltres; km.1, 5'34"; km. 2, 5'06" anant de baixada cap a la platja; del km.3 fins el 4 sense estar marcat el kilometratge, anàvem una mica perduts de ritme però a gust, com si estiguéssim entrenant, enganxats a la vora de la platja i per terra; eih! ens desvien cap a la platja!! aquest Karli m'ha prés el pel i m'ha ficat en una Triatló!!!; Girem cap enrera crec que sobre el km. 5 (podria ser que el ritme de carrera fos a 5' 35' si fa no fa; fins el km 8 altre cop sense referències i potser que el ritme baixés una mica, sobre 5' 50"; el km. 9 se'm passa xerrant, xerrant ... i acabem en pujada. La Gemma al veure l'arc d'arribada fa un canvi de ritme i em deixen tirat, buahhhh!!!!; temps final: 57'50" (a 5''47" de mitja el km.) La Gemma no va tenir molèsties al bessó i això és bona senyal.Tots quatre a casa d'en Karli.
Quina "peaço" piscina té en Karli a casa seva!!! (je, je)


Vem poder xerrar força estona sobre molts temes.
Gràcies per la vostra companyia i gràcies a la Violeta per les fotos i els consells...


I ja a casa, a gaudir de la resta del diumenge...


em tenen tota la casa ocupada!!!però aquestes carones s'ho valen tot!!!


muaaac!!!

7 comentarios:

Gemma dijo...

GRACIES a "LOS TRES MOSQUETEROS", el Karli, l'Abraham i l'Oscar per l'acompanyament en la Cursa.
Gracies!!!

Abraham dijo...

Eiiiiiii!!!!!! No sé quí acompanyava a quí verdaderament, eh!!! al final la Gemma ens va fer apretar però no va poder amb nosaltres...jejeje!!!!Jo m'ho vaig passar pipa i la veritat, el ritme m'anava de conya....(ja sabeu, vosaltres tres,que vull dir eh....)Aveure si coincidim un altre cop que va molar molt!!!! Per cert quins nanos més més més més macos que teniu nengggg!!!!! Fins Aviaaaaaaat!!!!!!

karli dijo...

Boneesss craaaacks!!! matí molt agradable, la cursa perfecte, ritme que ens va permetre xerrar fer conyes i la única llàstima akest lamentable final de l'Oscar que no va poder seguir el nostre ritme infernal en el sprint!!!jeje.
Veig que tambè hi ha piscines a casa vostre!!!feum'hi un racó que aviat hi vinc!!! llàstima que no varem poder fotre un dinaret però ja se sap que els compromisos esportius son els compromisos esportius!!!jejejeje...champiñones champiñones oe oe oe...
Apa familia cuideu-vos molt i espero que fins aviat!!
Qui va quedar ultim de nosaltres es que no m'enrecordo?jejejeje...

Oscar 1977 dijo...

Gemma, de res. La propera, La Pujada a Sant Ramón... mola?

Abraham, un plaer correr plegats. A veure si certament podem tornar a coïncidir en un altre cursa.

Karli, certament lamentable... però espera que em possi fort i em veuàs el culet, je,je... Ja ho sabeu, quan volgueu paseu per casa i recuperem el dinar. Per cert, altre cop l'enhorabona a tu i a la Violeta per el trionf al tennis!!!

The Dark Knight dijo...

Alaaaa!!! que hi veig!!! Karli fent una cursaaaaa???¿¿¡ açó és históric!!!! correns m´en vaig al seu blog a veure que conte.... Vaja grupeta qu vareu fer,així done gust correr,clar que sí...aprofita ara que pots..ens quede mes i mig de fer el "ganso" i després a posar-se en serio heh!.

Ja està David per allà?saluda´l si el veus ;).
Adeu!

Ferran Vila dijo...

Llastima, si la cursa l'haguessin fet en dissabte com els altres anys ens haguesim vist. Tenia pensat fer un reportatge fotogràfic digne de la Runners, je,je. Bé la proepra será. Salut a tots.

Oscar 1977 dijo...

Doncs si Adrià, dintre de poc a donar canya als entrenaments. Jo ara mateix porto dues setmanetes ben bones...

Ferran, no et preocupis, hi ha més dies que llangonisss. De totes maneres si t'animes a preparar Donosti, igual podria pujar a fer algun llarguet amb vosaltres pel vostre paseig que ara ja m'el conec!!!