jueves, 3 de julio de 2008

"Cap" a Premià amb ganes de córrer...


Doncs així és. Ja estem inscrits tant la Gemma com jo a la cursa de 10 km. Un altre prova per veure com li va el bessó a ella, i a mi el meu "cap"...
Després de tenir el genoll d'aquella manera i els curts entrenaments setmanals (uns 25 km. de mitja) aquesta setmana probablament ja arribi als 50 kms. setmanals. Juliol el dedicaré de Transició i o Manteniment, i a l'agost i setembre de Preparació per la Marató de Donosti (potser també surti a la del Mediterrani, però no avancem aconteixements que després de l'epoca viscuda cal anar amb peus de plom). Apa doncs, som-hi!!!!
Espero poder saludar als xicots del Maresme, en Karli, Ferran, Fran, l'Abraham..., que de ben segur estaran per allá.

8 comentarios:

The Dark Knight dijo...

Apa!,bon 10 per als 2 i a la resta de la colla,anirà be ;)
Neeeennnn!!!! que hi veiggg!!??¿¿¿ el del Mediterrani tamé???¿¿¿
M´apunte? jeje mira queeee...
Adeuuuu grillat.

Miquel Morales dijo...

Suerte el domingo con la cursa y a rememorar sensaciones. Que rodillas y gemelos aguanten!!

Oscar 1977 dijo...

Merci Adrià!!, a veure que tal...
Si, si, Mediterrani!! crec que podria anar be per a la preparació de Donosti, millor que entrenar sol a la Zona Franca,no?

Miguel, gracias maquinón!! A ver que tal. Esta semana voy entrenando bien. De todas maneras no quiero tener prisa y acompañaré a Gemma. Ella sé va probando y parece que va bien con el gemelo. Yo, por otra parte, con mucho inseguridad al córrer.

karli dijo...

Doncs mira a mi i a l'Abraham segur que ens saludes, a en Ferran no ho crec per que crec que sortira amb la bici a la mateixa hora de la cursa, i a en Fran si no m'equivoco es de vacances i no se si es per aquí!!! però be tranquil que als dos millors els veuras!!jejejeje...
Ja pots anar mentalitzant a la Gemma i a tu mateix, la cursa de Premià es de les mes dures de 10 kms, el sector de cursa al costat del mar es sofocant i el remat dels darrers 2 kms en pujada constant fot molt de mal!!!jejejeje que cabronet soc i això t'ho expico ara que ja us tinc ben enganyats!!!!jajajajaaja...
Demà al migdia et truco per que al final s'ha confirmat lo del tennis i si guanyem emà jugariem diumenge!

Oscar 1977 dijo...

Karli, ja comptava amb tu i en Ferran ja em va comentar que intentaria estar per a l'arribada. De l'Abraham no m'enrecordava (com no te bloc) i en Fran crec recordar que certament va comentar que seria fora... La qüestio era possar al personal de cal Maresme al meu bloc, no? je,je... Pel tema clima maritim no et preocupis, avui justament he entrenat a Vilanova una horeta (no com els de Sabadell que no tenen platja, jua,jua!!!) Els dos últims? segur que la Gemma em deixa al darrera, jo quant agafo un ritme m'es dificil canviar-lo.
Enganyats o no, diumenge ens veiem, d'acord Gabrielo Sabatino? Salut noi!!

robert mayoral dijo...

què tal per Premià??? com a mínim caloreta, no???

Ferran Vila dijo...

Em sap greu no haver vingut. Però és que renunciar a la sortida en bici dominguera, ara que no faig res mes que pedalar, s'hem fa molt dificil. He arribata quarts d'una. Com ha anat?

Oscar 1977 dijo...

Robert, xafugó de la bona!!

Ferran no et preocupis, ja ens veurem altre dia, home!! Aviat penjo la crònica...