domingo, 1 de junio de 2008

Tothom a córrer!!!

Aquest cap de setmana teniem que córrer tots, menys l'Oriol, és clar. Ahir tocava córrer a la Cursa Delta Prat; Mireia (214) a la Cursa Infantil de 400m. i jo als 10km. La Gemma diumenge a Nou Barris i jo d'acompanyant.

Preparats...
...llestos...

...ja!!!

Parcials dels primers 5km.: 4'22" - 4'19" - 4'17" - 4'19" - 4'22" = 21'40"
parcials dels segons i temps total: 4'19" - 4'14" - 4'12" - 4' 09" - 4'06" = 42'43"

I avuí pel matí tocava anar a la Cursa de Nou Barris com havia dit, però escoltant el que pluvia i des de el llit, he pensat que no era lo millor... Gemma tot el dia de morrus perque ja m'havia alertat que pararia de ploure i estava molt il.lusionada a tornar a competir. Així doncs per la tarda calia calmar l'ambient i hem fet dues voltes a Ribes, total 9,6 km.

10 comentarios:

David Rodriguez Roures dijo...

Felicidades a Mireia,campeona como su madre y su padre,me alegro que hayas corrido bien,la segunda mitad mas rápida que la primera,¿como ha ido la rodilla?.
No hagas enfadar a la mujer y llévala a las carreras jeje,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

Mireia esta hecha una máquina y lo mejor es que se lo pasa pipa. Mi rodilla, un pelín insegura y más con el suelo mojado. Seguiré un poco más de recuperación por mi cuenta y no haré más animaladas como el lunes pasado que ya estaba bien... Mujeres... pero esta vez tenia razón, je,je.

robert mayoral dijo...

tiu, des de quan la pluja és una excusa per córrer???' té raó la dona.....

Fran dijo...

Felicita la Mireia de part meva, és tota una campiona. La dona té raó. Sempre la tenen...Jo ahir a la tarda, amb les clarianes al cel, també vaig haver de sortir amb ella a fer una volta, 15 kms, però caminant.

Oscar 1977 dijo...

Robert, s'estava molt be al llit, je,je...

Fran, 15 km. caminant, bona sortideta. Salut!!

Miquel Morales dijo...

Ei Oscar, me alegro que esteis todos de nuevo en danza... y no te preocupes que las lluvias ya cesan ;-)

Ferran Vila dijo...

Aquest diumenge el temps era de gossos. Això só per correr semper s'aguanta millor que amb la bici. El cap de setmana vinent segur que fa sol. És que tin que treballlar, je,je.

Oscar 1977 dijo...

Miguel, a ver si nos vamos poniendo al dia, un abrazo

Ferran, gos estava jo, je,je. Salut!!

karli dijo...

Doncs menys mal que no vas anar a Nou Barris per que el meu brother va anar-hi i hem va dir que en va caure una de collons!!!!!
Igual el 15 correrè una cursa que fan a poble nou,crec, a veure si t'animes i ens veiem.
Records a Santa paciencia de la Gemma!! i petonets a la nena...i al nen una abraçada que ja se que tens un nen!!!!

Oscar 1977 dijo...

Karli, doncs ara ja em quedo tranquil, je,je...La cursa deu ser la de la Vila Olímpica. Nosaltres segur que hi anem, a veure si quedem... Records, petons, abraçades, i a mi que???? Salut.