jueves, 22 de mayo de 2008

Gràcies!!!!La cosa sembla que funciona força be. Després de tres setmanes de recuperació i el anar alternant el caminar amb la carrera, m'ha donat més confiança i seguretat, sobretot aquesta setmana.


Vull agraïr des del meu bloc l'atenció que ha tingut en Pere, el fisio que m'ha tractat en la recuperació del genoll. També faig extendre aquest agraïment al seu grup de treball, l'Alicia i en Dani que em va tractar de la mateixa lesió el març de 2005.


Moltes Gràcies!!!!

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo aprofitaria l'avinantesa per tornar a marxar. Et trobem molt a faltar en el món de la marxa. I poder un mix? Crec recordar que Andrés Marín a combinat marxa i cursa i fins fa poc corria la mitja aprop de 1:10 i després es proclamaba amb facilitat campió d'Espanya veterà de la seva categoria...Cal seguir l'exemple d'aquest magnífic marxador...Vinga que tu pots...

karli dijo...

Jo tambè aprofito per agrair a akests fantastic ekip de fisios que estan atenent a l'amic Oscar!!jejeje...ja saben que estan tractant les cames d'un mega crack?
Ara en serio, m'alegro que tinguis mes bones sensacions i a veure si aviat et tornem a veure donant canya!!
Laporta dimisió!!ara que tu com que vas a favor de tot el que jo odio segur que et cau be akest mafiós!
Apa petons a les nenes de casa!

David Rodriguez Roures dijo...

Me alegro mucho,si no cuando vengas a Miami no podremos hacer una rodadita,
Imagino que tendrás ya ganas de acabar y poder entrenar con normalidad.
Bueno darles las gracias también de mi parte,para que no tenga escusa de que le gane en la popular de este verano jeje es broma,nos vemos un saludo a la familia.

Oscar 1977 dijo...

Anònim, s'agraeïx molt les teves paraules, però crec que ja he fet tart per tornar a marxar. El cas d'Andrés Marín el conec, he coincidit amb ell en algunes mitges; és un fora sèrie... Però, qui ets?

Karli, ets l'ostia!! jua,jua...
Certament s'han portat molt bé i això s'ha de recompensar d'alguna manera.
Potser amb lo de Laporta tinguis raó, pero ara ja m'es igual...ja no soc culé, jua,jua!!!

David, gracias. Sé que venias en julio, pero por que fecha? Buscaré una popular por esas fechas y sinó ya haremos una rodadita y una comilona, je,je. Hasta pronto.

David Rodriguez Roures dijo...

En la respuesta del blog se me ha olvidado preguntarte la fecha de la maratón,se lo he dicho a Rebeca y como comprenderás ir a su tierra siempre la vine bien,allí tiene a su tío y su abuela,es decir que hay muchas posibilidades que haga la maratón con vosotros,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

David, �s el 30 de noviembre. Esto empieza a ponerse serio... Adrian, T� Karli (haber si lo animamos), Javipobla (lo conoces?), yo... esto puede ser la ostia!!!!!! Adem�s si tu mujer tiene familiares y le apetece, creo que ya no hay marcha atr�s, no? Bueno, luego paso por tu blog. Un saludo company y que te vaya bien las dos competis del finde.

David Rodriguez Roures dijo...

No,no se quien es,imagino que sera javiesports,Karli si,lo cierto es que contra mas mejor,haber si todo va bien y nos vamos todos hacia allí,un saludo.

David Rodriguez Roures dijo...

Oscar he encontrado una milla el 11 de julio en Valls,esta la haré seguro ya que me pilla muy cerca de Miami.
Lo de la maratón se lo comente a mi entrenador y me dijo que sin problemas,siempre y cuando no la haga a tope,un saludo.
Por cierto como lo llevas?

Fran dijo...

Molt bones notícies, Oscar, m'en alegro molt. El tractament acurat i la teva paciència han donat fruit. Felicitats.