domingo, 10 de febrero de 2008

Ràbia!!!!


Doncs si, és el que sento. La cosa anava força bé, tret de la nit que ens ha donat l'Oriol... pobret, està encostipadet i no pot respirar prou bé. Coses de pares, hem dormit menys però no ha estat el problema en la mitja. Donen la sortida i passem el km. 1 en 5' 35", tranquils que resta molt... així arribem al. km. 5 en 29' 11". La pujadeta del Paral.lel és nota en el ritme de carrera, encara i així 31' 12" en el segon parcial, ja en el km. 10, 1h. 00' 23''. La Gemma agafa un ritme constant i a partir d'aquí comença la mitja de veritat. Km. 11, 12 i a 6' el km. de ritme!!! és el que buscavem.... Però sobre el 12,300 m., "ah! i ah!" ... per les sensacions que té, estrabada al bessó dret, a suposar d'una sobrecàrrega o trencament, que ja amb el crono parat en 1h 13' 02" no ens deixa altre opció que tornar a l'arribada caminant com ella millor pot.


Sento no poder haver vist a Robert ni a Xavi, encara que hagi pogut parlar amb el de La Pobla per telefon... amb les ganes que tinc de conèixer i compartir estones amb aquesta gent!!!. A Miquel Morales l'hem vist i saludat en carrera.... quina TriMàquina!!!!

11 comentarios:

Roadrunner dijo...

Ostres! quina pena.Em passaba per ací per vore que tal havie anat la mitja...si que em sap mal ....anima a la Gemma de part nostra i que no sigue res.Espere que estigue recuperada per al marató....es aquesta la teva dona,no? aveure si clave jo ara la pata jeje.Allí vos en surtireu millor!.Adeu.

karli dijo...

Quina llàstima nen!! espero que no es confirmi cap lesió greu per que si no la marató a akestes alçades que estem perillaria seriosament! esperem que tot vagi be i el plà segueixi endevant...
Molts ànims Oscar per tu i per la Gemma, segur que tot anirà be...

David Rodriguez Roures dijo...

Animo para la Gemma,que no sea y que pronto pueda seguir entrenando,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

Adrià, merci, demà metge però aquestes alçades... Segueix entrenant fort que ens hem de saludar a la marató!!!

Karli, doncs ja veus, encara i així cal tenir moral... Tu no afluixis, eh? que pels ritmes que he vist del 30, podrieu apropar-vos tranquilament a les 3h. 30'

David, pues no sé. Yo el año pasado tambien tuve problemas con los gemelos al volver a entrenar un poco en serio, y los arrastre media temporada... Nada, el grupo de lesionados va en aumento, pero esto és parte de una actividad física, todo llega, todo pasa... Un abrazo y a ver que te dicen de tú lesión.

robert mayoral dijo...

llàstima lo de la lesió....espero que no sigui res!!! i a veure si ens veiem, de fet ahir em vaig veure amb molt poqueta gent, sembla mentida i hi havia la meitat de gent que a Granollers!

Miquel Morales dijo...

Oscar, que no sea nada y que en nada volvais a estar en danza.

Lo de triMaquina cambialo por TriAfonico! (ya llevo 3 dias sin voz...)

javipobla dijo...

Oscar que tal està la Gemma?espero que tot quedi en un ensurt i ens poguem veure el dia de la marató amb vosaltres 2 amb la medalla penjada al coll.Una abraçada.

Oscar 1977 dijo...

Robert, no pinta bé la lesió. Ara ja estem reestructurant objectius a correcuita... Quina pena no poden-se saludar!!! Mira que si no arribo a venir a Sitges, encara no us coneixeria a molts de vosaltres.

Miguel, aquí no se cambia nada, a cada uno lo suyo!!! je, je. Sinceramente creo que la maraton para Gemma se acabó, pero ella ya está pensando en recuperarse y hacer "bombers" o "el margalló" o otras carreras. Era otro objetivo camuflado: que volviera a tener ganas de entrenar y competir, solo que tendra que pasar primero por recuperarse.

Xavi, merci pel detall i els ànims. Una pena no haver pogut compartir una estoneta.

Mariona dijo...

Em sap greu que les coses no anéssin bé... Segur que no serà res. Ens veiem per la marató, no em podeu fallar!! :-)

Oscar 1977 dijo...

Mariona, crec que no podrà ser. A la Gemma ja no li queda temps per arribar minimament en condicions... De totes maneres, merci!!!!

Sonny dijo...

Òscar,

encara que la Gemma no corri, tu si que la faràs??