martes, 26 de febrero de 2008

Quina feinada!!!!!!!!!

No us ho penseu però porto fent molta feina davant de l'ordinador...


..... i remenant albums, carpetes i altres documents....


......i encara queda una miiiiiica més de feina!!!!!!

Encara queda per acabar d'enllestir aquest projecte. He comptabilitzat 513 competicions oficials, 77 campionats individuals, un munt d'entrenaments..... i molta, molta feina.

Ara el meu pensament és com plasmar tot això en un llibre, album o quelcom semblant, doncs el bloc apart de servir-me per trobar amics i per ordenar el meu historial de marxa i els 30 anys d'atletisme, no crec que sigui perpetu.... Teniu alguna idea?

7 comentarios:

Roadrunner dijo...

Un altre al qui a menys de 5 díes del marató,en el que menys pensa és en el marató.....be be,pero compte de no olvidarte de que Diumenge tens una cita!.De segur que tens material per a una enciclopédia universal de la ostia!.Encantat de vore tot el treball cuan estige acabat.La meua vida esportiva es podríe resumir a 13 anys patétics i ara ja uns 2 de millor calitat,pero poca cossa tamé....no sóm,ni serén res!(parle per mí,es clar.).

Hey!ja t´envie un correu per concretar un día de estos,si ens veiem be, i si no,pues moltisima sort i que tot vagque be.Adeuuuuuu

Pd: no sé ni com puc escriure encara amb els nervis que porto al damunt que em fan tremolar tot....... aissssss

Bernardo José Mora dijo...

Yo hice (hago) un resumen de todas mis competiciones y el kilometraje de entrenbamientos que pasé a pdf y colgué en la red (está en la parte de mi blog que pone "Historial").
Por cierto... ¿Tienes los resultados completos de las pruebas de marcha de la Liga Catalana de 1988, 89, 90, 91 y 1992? Yo los tengo muy incompletos

Oscar 1977 dijo...

Adrià, no parlo del diumenge perque parlaria del meu mal de peu... Si saps per on estaràs, digam-ho i ens trobem!! Adrià, ETS MOLT I ENCARA SERÀS MÉS, campió. Sort diumenge!!!

Bernardo, lo siento, solo me apuntaba los datos de mis competiciones, y no todos... Gracias otra vez por la foto!!

Ferran Vila dijo...

Amb aquest historial, com diu l'Adrià hauries de fer una inciclopedia. Se que hi han editorials que t'editan llibres de tirada molt curta, per regalar a amics i familia, però si vols possar molta foto segur que es dispara de preu, no se.
Salut.
Si quedeu en algo per siumenge, diguem-ha a mi o al Karli.

javipobla dijo...

Nanu edita un llibre!!com vas del mal de peu?anims que això ja ho tens aquí i diumenge volaras!!Ens veiem a la font crak!!una abraçada.

karli dijo...

Tu presentam a la Mari i jo et dono una bona ideia!! jejejejeje...
Es que tio, amb tot el material que tens tu necesites anar a una de les grans editorials del pais!!!
Dissabte et truco i quedem crack!!

Oscar 1977 dijo...

Javi, el peu... ja t'ho diré diumenge. Ok, ens veiem!!!!

Karli, he perdut la seva pista, però per un amic, el que sigui!!!
Ok, ens truquem per quedar.