jueves, 24 de enero de 2008

Unió Esportiva SantboianaMi segundo club, la Unió Esportiva Santboiana. En el estuve tres años, desde la temporada 1978/79 hasta la 1980/81. Es una pena que en su Web Oficial no conste la Sección de Atletismo que formaba parte de este gran Club, aunque solo fuera a título anecdótico o como historia del club, pues consiguió grandes éxitos atléticos http://uesantboiana.com/ Intentaré ponerme en contacto con ellos para enviarles documentación de la Sección de Atletismo que convivió con ellos aunque nos mojaran la pista de ceniza mientras entrenábamos y regaban el césped del campo de rugby... supongo que lo hacían con la buena intención porque así no llegábamos a casa con los calcetines blancos de "tenis", negros del polvo de ceniza de las pistas.
http://uesantboiana.com/uesantboiana/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=540

6 comentarios:

karli dijo...

Aquest de la Santboiana sempre han perdut el cul per els del rugby i als demes que els bombin!!!
Envials-hi un sac ple de documents a veure si els hi treus la vena dels ulls i donen un cop de cap!!
Com van els entrenos amb la Gemma?

David Rodriguez Roures dijo...

cuantos recuerdos y anecdotas te vendran a la cabeza,es bueno que les de todo lo que tengas de aquella epoca para que no caiga en el olvido,un saludo.

Oscar 1977 dijo...

Karli, ni han d'altres de pitjors que mimaven molt el "esport rei"... tot arribarà... ehi!!! critica sana, és història, i aquesta s'ha d'escriure... els entrenaments, curtets de kms. i amb problemes físics... però amb il.lusió encara. Queda poquet!!!!

David, intento reflejar y resumir mis 30 años de atletismo. És dificil... un saludo!!!

javipobla dijo...

Oscar ets la ostia...tots aquestos records son maquissims,ara ho deus valorar moltíssim,ja falta menys per Bcn.

joel albea dijo...

Oscar!!! no vull que t'enfadis, lo d'ahir va sorgir molt ràpid, sino t'haguès trucat, tu saps que et tinc present en les meves oracions, jejeje

Una abraçada "sin mariconeos" molt forta.
PD:ens veurem a la mitja de Granollers???

Oscar 1977 dijo...

Xavi, si més no ara més satisfet perque ho puc reflectir en un blog. Encabat no sé si imprimiré el blog o el copiaré en un cd... per que si desapareix la veritat és que em fan una putada després del que m'està costant... Bcn ja està aprop!!!!

Joel, no et preocupis pas, és molta broma... però truca i busquem un dia mariquita!!! Negativo, vaig de nits.....