jueves, 17 de enero de 2008

Dedicatoria d'un Periquito "Màgic"En la etapa de "plena dedicació" a la marxa i per mantenir els ingressos, vaig tenir que estudiar cursos relacionats amb l'esport mentre feia de monitor i entrenador. En un d'aquests cursos, en el de Tècnic d'Esport Base, vaig coincidir amb "Mágico" Diaz. El molt graciós amb va fer aquesta dedicatoria perque segons ell feia fàstic de lo que jo estudiava ??? Es clar que ell dedicant-se a entrenar 1 hora 30' inclosa la dutxa (com deia ell), no tenia gaire temps per estudiar...
Post dedicat a Ferran Vila.

4 comentarios:

Ferran Vila dijo...

Osti quina època aquesta del Màgico. Es veritat que els futbolistes entrenan poquisim, jo penso que moltes lesions muscular que tenen es per falta de dedicació. Són uns "señoritos".
Molt xulo el post. I gràcies per la dedicatoria.

Abraham dijo...

Ferran, Oscar no digueu que els futbolistes no entrenen que no és veritat....només cal veure les sesions del Ronnie.....quina colla de vividors els futbolistes (Tots eh, tots). Salut Oscar!!!!!

karli dijo...

Així que eres l'empollon i la penya et tenia rabia i tot!! ja en fas cara ja!!jejejeje
A, però es que entrenen i tot aquesta colla de parasits? hem deixesin que els entrenes jo i treurien les ungles dels peus per la boca!!!
A veure si algun dia hem dediques un post relacionat amb els Lakers!! es que veig que tens tant de material interessant que igual tambe eres amic d'en Magic i en Kareem!!!

Oscar 1977 dijo...

Ferran, bon "payu" aquest "Mágico"... fins i tot era sincer!!! De res campió.

Abraham, i a sobre ganen una de pasta... A veure quan obres el teu blog!!!

Karli, "empollón" no, el que passava és que tenia que aprovar si o si per poder tirar endavant el meu "projecte atlètic". Ja vas tenir el teu moment en el meu blog, je, je... és broma. El que passa és que relacionat amb el basquet tan sols tenia a Manolo Flores de conegut... Potser alguna imatge entrenant pel Maresme?