miércoles, 26 de diciembre de 2007

El meu primer entrenador: en Salva

En Salvador Lerma va ser el meu primer entrenador d'atletisme (1977/81). Entrenàvem a les pistes de cendre de l'Unió Esportiva Santboiana però el nostre club era el J.A.B., Joventut Atlètica Barcelona.


Ell em va fer creixer com esportista i persona. Tan és així que em va tornar a entrenar en una segona època entre els anys 1988/93.

Degut a la màgia d'internet he trobat la web del J.A.B. http://joventut2.fortunecity.com/ i dintre d'ella cares conegudes. És d'admirar l'iniciativa que han tingut al voler apropar a tota aquella gent desprès de tants anys.

Estadi Olímpic

Albert Galín

3 comentarios:

robert mayoral dijo...

això sí que són clàssics...tu portes ja massa món payu!!! i només amb això tens per passejar-te a les curses...

javipobla dijo...

Les fotos aquestes son auténtiques!!Ja queda menys per Sant antoni,a veure quan bloguers ens trobem.

Oscar 1977 dijo...

eho!!! que jo encara no havia nascut quan van fer les fotos!!!
A sigut una atenció al meu primer club, el jab, i les he estret del seu Web. Les fotos son del 1965/66 però em feia gràcia posar-les per motius personals...

A tot això...

Robert, si que portem món, pero encara volem més, ohi? (fins que no et conegui personalment això no ho podré dir)de totes maneres és el que ens manté en vida...no creguis, també costa passejar-se. La major part de gent de la meva època ja no fa res, i podria citar gent reconeguda en l'atletisme!!!

Xavi, el tema de les fotos ja està explicat. No son meves i espero que no s'enfadin els del jab. Les uniques que tinc d'aquella edat vaig en banyador!!! POTSER ANAVA PER TRIATLETA? Demà ho sabreu...
Per Sant Antoni ens veiem segur, i el que dius, aviam quants bloggers podem coincidir!!! Ja en tinc ganes.